Kontakt NYoga og Dorthe

10 + 7 =

FAQ

Hvem har gavn af yoga?

Yoga er kærlighed til dig selv og din krop og det har alle gavn af. Da der netop ikke er fokus på præstationen og vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er, kan du være med uanset niveau – om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år spiller ingen rolle. 

Hvordan foregår en yogaklasse typisk?

Der er åndedrætsøvelser, en masse små bevægelser, typisk korte sekvenser og måske fokus på en enkelt stilling.

Fokus vil være at komme fra hovedet og ned i kroppen, så det vigtigste er hvordan det føles i DIN krop.

Hvad skal jeg have på og med?

Sørg for at du har behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Afhængigt af hvilket hold og hvor du deltager, kan det være du selv skal medbringe en yogamåtte, tæppe og evt noget at drikke.

Er der nogen der ikke må dyrke yoga?

Indimellem er det en god idé at få et ok fra lægen eller en fysioterapeaut inden du tilmelder dig, da jeg ikke har de kompetencer.
Husk altid selv at mærke efter i din krop, jeg kan ikke mærke hvordan det føles hvis noget gør ondt i din krop. Yoga må godt mærkes, men må ikke gøre ondt.

FAQ om 1:1 yoga

Hvem har gavn af 1:1 yoga?

Yoga er kærlighed til dig selv og din krop og det har alle gavn af. Da vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er med de udfordringer der måske er med din krop er det 100% tilpasset dig.

Sådan foregår 1:1 yoga

1:1 yoga foregår hos dig.

Sammen dykker vi ned i små bevægelser, korte sekvenser, en bestemt stilling, vejrtrækning og meditationsøvelser. Fokus vil være at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Hvad skal jeg selv sørge for?

Dig selv, din nysgerrighed og måske noget at drikke alt andet står jeg for når du deltager i 1:1 yoga, medmindre du ønsker at bruge eget udstyr.

Hvad skal jeg have på?

Sørg for at du har behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Gerne bare tæer eller skridsikre strømper.

Hvor længe varer en session og hvad koster den?

Varighed er ca 1 time, dog har vi haft en indledende snak inden første gang,  så jeg kan tilpasse et program specielt til dig.

Klippekort til 5 sessioner – 6.000 kr (1.200 kr pr session).

Klippekort til 10 sessioner – 10.000 kr (1.000 kr pr session).

Oveni prisen kommer der kørsels tillæg.

Følg NYoga